Message

Onderdelenmarkt Eerde

Aanstaande Zondag (2-2-2014) is het weer zo ver van 9.00-14.00uur de onderdelenmarkt van unimogclub nederland aan de Willibrordushoek in Eerde. Ook zijn wij er te vinden met diverse Unimog onderdelen.

Tot dan!

Winter bijna voorbij

De winter is bijna voorbij. Op 21 maart wordt het weer lente. Wij kunnen ons weer langzaam aan klaar maken voor een nieuw seizoen met diverse uitstapjes om ons materiaal te showen. In onze agenda kunt u zien waar we aanwezig zijn.

Met vriendelijke groet,

Landbouw Tuningteam

Foto's Lenterit online

De foto's van de Lenterit 2012 staan online. Wanneer je je aanmeld op onze site kan je de foto's downloaden en eventueel reactie's erbij zetten.

Met vriendelijke groet,

Landbouw Tuning Team

UCN Treffen Macharen 2012

Afgelopen weekend is het jaarlijkse treffen geweest van Unimog Club Nederland. Het was een zeer geslaagd weekend ondanks het slechte weer op zondag. De toertocht werd grotendeels gereden over mooie dijkwegen. Ook is er terrein gereden bij de New Seven Hills in Berghem/Oss. Foto's zijn te bezichtigen in het fotoboek. Allen bedankt voor het geslaagde weekend.

Met vriendelijke groet,

Landbouw Tuning Team

Lenterit in aankomst

Nog 2 weken en dan is het weer zover de Unimog kan van stal en de eerste rit voor ons dit jaar kan weer gereden worden. Een aantal van ons gaan naar Historische Motor dagen in Asten wat helaas tegelijk is met de Lenterit. Maar we hebben er zin in laat het seizoen maar weer beginnen.

Tot snel

Landbouw Tuning Team